Erfaren redovisningskonsult sökes

Är du redovisningsekonom och vill arbeta på en modern redovisnings- och revisionsbyrå i centrala Östersund så letar vi nu efter dig. Hos oss på A2 Revision & Redovisning har du bra förmåner, bra arbetmiljö och ett härligt gäng kollegor med en bra sammanhållning.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi tror att du förmodligen jobbat minst 2 år på byrå eller liknande, är självgående vad gäller redovisning, bokslut och deklarationer och har god hand med kunder.

Som person är du självständig och tar gärna egna initiativ. Du är också strukturerad, hjälpsam och gillar att samarbeta.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för ett antal redovisningskunder och hjälpa dem med framförallt löpande redovisning, lön, bokslut, deklaration m.m.

Din ansökan

Bengt Ahrås ansvarar för rekryteringen och tar emot ansökan via mail bengt.ahras@a2revision.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Ahrås på telefonnummer 063 – 55 54 45 eller 070 – 591 53 21.

Om tjänsten

Företag A2 Redovisning AB
Titel Redovisningsekonom
Anställning Heltid
Anställningsort Östersund
Anställningens början Enligt överenskommelse

Om företaget

A2 Revision & Redovisning är ett väl etablerat företag och har arbetat inom revision och redovisning sedan starten 2002. Bolaget har vuxit till sig under dessa år och vår verksamhet är nu fördelat på de tre orterna Östersund, Göteborg och Sundsvall.

Vi tillräckligt stora för att kunna samla all den kunskap som kunden kan tänkas behöva men tillräckligt små för att ändå kunna ge dem ett personligt och engagerat bemötande och stöd.