Kontorschef sökes

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu en erfaren kontorschef för att sköta drift- och personalansvar. Hos oss på A2 Revision & Redovisning har du bra förmåner, bra arbetmiljö och ett härligt gäng kollegor med en bra sammanhållning.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

För att lyckas i rollen som kontorschef förmodar vi att du har akademisk utbildning inom ekonomi och/eller annan relevant utbildning inom personal, arbetsmiljö och HR. Du har förmodligen arbetat i en liknande roll ett antal år. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift. Ditt arbetssätt är effektivt, systematiskt, noggrant, planerande och du har lätt för att fatta beslut när det behövs.

Vi önskar att ditt ledarskap präglas av lyhördhet, delaktighet, tydlighet och att du är duktig på att anpassa ditt ledarskap efter individ.

Erfarenhet av tidigare redovisningsarbete är en stor fördel men inte ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift som kontorschef på vårt redovisningskontor i Göteborg är att ansvara för verksamhetsdriften, personalen och rapportering till bolagsledningen. Du arbetsleder gruppen och ser till så att avdelningen har rätt bemanning, semesterplanerar och följer upp sjukfrånvaro. Din uppgift är att skapa ett gott arbetsklimat med en god arbetsmiljö.

Arbetet innebär även att kontinuerligt identifiera förbättringsmöjligheter för verksamheten samt ansvar för uppföljning av försäljning och förvaltningsresultat.

Vi erbjuder dig…

Hos oss på A2 Revision & Redovisning kommer du att ingå i ett härligt gäng kollegor med bra sammanhållning och arbetsmiljö. Vårt företag befinner sig i en spännande fas där det gäller att ligga i framkant då allt mer av arbetet digitaliseras och automatiseras inom branschen. Vi prioriterar personlig utveckling hos våra medarbetare och är generösa med kurser och andra vidareutbildningsmöjligheter. Eftersom det i arbetet är viktigt att kunna hjälpa varandra och ha ett öppet klimat på arbetsplatsen ordnar vi löpande olika aktiviteter för att stärka sammanhållningen i gruppen.

För rätt person kan tjänsten i framtiden även innebära delägarskap i bolaget.

Din ansökan

Mats Scott ansvarar för rekryteringen och tar emot ansökan via mail; mats.scott@a2revision.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Scott på telefonnummer 031 – 81 85 96 eller 070 – 591 53 61.

Om tjänsten

Företag A2 Redovisning AB
Titel Kontorschef
Anställning Heltid
Lön Enligt överenskommelse
Anställningsort Göteborg
Anställningens början Omgående

Om företaget

A2 Revision & Redovisning är ett väl etablerat företag och har arbetat inom revision och redovisning sedan starten 2002. Bolaget har vuxit till sig under dessa år och vår verksamhet är nu fördelat på de tre orterna Östersund, Göteborg och Sundsvall.

Nu är vi tillräckligt stora för att kunna samla all den kunskap som kunden kan tänkas behöva men tillräckligt små för att ändå kunna ge dem ett personligt och engagerat bemötande och stöd.